Cursussen

“Het inspireert mij om iedereen enthousiast te maken en mee te nemen in mijn passie voor het ontwerpen en aanleggen van groene en weelderige tuinen.”

Privécursus Tuinontwerpen

Wil je zelf aan de slag met je tuin onder begeleiding van een professional? Dan is dit de ideale cursus voor jou! Het gaat om een dagdeel van 3 uur op een samen te bepalen tijdstip. Ideaal als je een volle agenda hebt. Geen lunch, geen mede cursisten. Alle aandacht gaat naar jou en jouw tuinwensen. Na de cursus ga je huiswaarts met een zelf gemaakt tuinontwerp op maat. De kosten voor de Privécursus zijn €250,-  inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers.

Cursus Tuinontwerpen in groepsverband

Sinds 2016 geef ik samen met ontwerper Cecilia Goossens-Niesten de cursus Tuinontwerpen in groepsverband.  Tijdens de cursus bespreken we de belangrijkste richtlijnen voor het ontwerpen van een tuin. Vervolgens ga je zelf aan de slag en lopen wij rond om vragen te beantwoorden en bij te sturen.

Cursus Beplanting in de Tuin in groepsverband

Deze cursus richt zich vooral op het samenstellen van de mooiste borders. We leren je hoe je verschillende soorten beplanting kan toepassen in je eigen tuin, waar je op moet letten en welke combinaties er mogelijk zijn. Als resultaat maak je 1 of meerdere beplantingsplannen voor een border.

De cursus Beplanting wordt ook privé aangeboden. De prijs , de locatie, de tijdsduur en de voorwaarden komen overeen met de Privécursus Tuinontwerpen. De kosten voor de cursussen in groepsverband zijn €175,- per persoon, inclusief materiaal, koffie, thee, wat lekkers en een goed verzorgde lunch.

We hanteren een maximum van 6 personen (3 personen per tuinontwerper). Op deze manier kunnen we aan iedere deelnemer voldoende aandacht schenken. De locatie is Heemskerk. De cursus vindt plaats op een vrijdag of een zaterdag en duurt van 10 tot 15 uur. Ook leuk om met je zelf samengestelde groepje te doen!

Wil je meer weten neem contact met ons op.

Cursussen-De-Tuinen-Van-Renee-Koen-Reviews

Enkele reacties van enthousiaste deelnemers:

‘Nuttige en gezellige workshop met goed resultaat’, Maaike Rosendaal.

‘Een hele leuke en nuttige cursus. Was het maar voorjaar, ik wil aan de slag’, Yvonne de Bie.

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.