Over Renee

“Mijn inspiratie haal ik overal vandaan: wandelen door de duinen, bezoeken van Engelse tuinen, genieten van buitenlandse landschappen, maar ook kijken naar kunst. Ik ontwerp de tuinen zoals een compositie van een mooi schilderij.”

Mijn passie

Als kind kon ik al uren stil blijven staan bij een geurende kamperfoelie, weelderige bloemen of genieten van de prachtige natuur in het Kennemerduingebied.

Na enkele jaren in Spanje te hebben gewoond, kwam ik terug in Heemskerk en daar viel alles op z’n plek bij het inrichten van mijn eigen tuin. Mijn creativiteit en mijn grote liefde voor de natuur en alles wat groeit en bloeit heeft ertoe geleid dat ik mijn hart ben gaan volgen, een opleiding Tuinarchitectuur volgde en nu met veel passie tuinen ontwerp.

Duurzaamheid is voor mij belangrijk en daarom wil ik mensen motiveren meer groen in de tuin te gebruiken in plaats van tegels, probeer ik eventueel materialen of karakteristieke elementen opnieuw te gebruiken en zal ik zelf nooit chemische bestrijdingsmiddelen inzetten. Dier- en milieuvriendelijk tuinieren vind ik belangrijk.

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan: wandelen door de duinen, bezoeken van Engelse tuinen, genieten van buitenlandse landschappen, maar ook kijken naar kunst. Ik ontwerp de tuinen zoals een compositie van een mooi schilderij.

Een groene, weelderige tuin is heerlijk om in te relaxen, om te kijken naar dansende vlinders, bijen bewonderen die hun nectar uit de bloemen halen en te luisteren naar het ruisen van siergrassen. Door het gebruik van de juiste beplanting kan je vooral genieten van je tuin in plaats van hard te moeten werken.

Renee Koenen

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.