Waarom een tuinontwerper?

Bij het ontwerp, maak ik altijd een matenplan en materialenlijst. Hiermee kun je juist scherpere offertes aanvragen bij de hovenier. Immers, alles ligt al vast!

Waarom een tuinontwerper?

Omdat een goed ontwerp voordelen oplevert…

Mijn werk begint met het maken van een exclusief en uniek tuinontwerp, volledig afgestemd op jouw wensen. Als tuinontwerper werk ik onafhankelijk en heb geen enkel commercieel belang bij bedrijven. Uiteraard adviseer ik je wel over kwalitatief goede bestrating en beplanting.
In het kader van duurzaamheid, kijk ik altijd of er elementen kunnen worden hergebruikt. Dit kan ook kostenbesparend werken.
Mijn ontwerpen zijn altijd persoonlijk en ik steek veel tijd en energie om jouw wensen in kaart te brengen en een goed doordacht tuinontwerp te leveren. Naast een ontwerp ontvang je ook een matenplan en materialenlijst, waarmee je scherpe offertes kan aanvragen bij hoveniers. Let op: hoveniers bieden hun ontwerpen vaak gratis aan, maar verdisconteren deze kosten in de aanlegkosten.

De Tuinen van Renee Koen werkt volgens de 4 basisvoorwaarden van tuingeluk: (Deze 4 basisvoorwaarden zijn ontwikkeld door De Tuinen Van Appeltern)

1. de juiste balans tussen (half)verharding en groen
2. voldoende afwisseling in hoogte
3. voldoende privacy
4. de hoeveelheid tijd die je aan je tuin wilt besteden.

Een goed tuinontwerp, verdient zichzelf altijd terug! Zo voorkom je ergernissen zoals planten die niet op de juiste standplaats staan, verhoudingen die niet kloppen, een te groot terras wat ongezellig aandoet of een vijver die op de verkeerde plek is gesitueerd.

En… een groene tuin is niet alleen goed voor het milieu en je gezondheid, maar zeker ook goed voor je portemonnee!

Waarom een tuinontwerper Tuinschets tuinontwerp Voorbeeld

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.